ontspannen op de tafel

Holistische Massage

Holistische massage voor balans tussen lichaam en geest

Bij een holistische massage gaat het om de balans tussen lichaam en geest, je kunt spieren hebben die om aandacht vragen of een hoofd wat om rust vraagt.

Ik masseer je hele lichaam, tenzij jij anders hebt aangegeven.  Een holistische massage duurt ongeveer 1-1,5 uur. Na de massage voel je dat je spieren rustiger zijn, er is meer ontspanning in je lijf en in je hoofd. Tijdens de massage kunnen verschillende technieken langskomen. Deep tissue, skin rolling, streching and relaxing.

Ik kan gebruik maken van massagecups, van bamboe. De grootste vraag is, wat heb jij nodig op dit moment?

Hoe dan ook, je zult als een ander mens mijn praktijk verlaten.

Ben je benieuwd? klik op het groene bolletje en stuur mij een bericht.

Hoofd, nek schouder massage

Een massage voor je hoofd, je haar geeft rust en is voedend

In Engeland heb ik Indian Head massage geleerd, hierbij masseer ik je hoofd, je haar, je hoofdhuid, gezicht nek en schouders. Je haren worden flink in de olie gezet. Deze massage is heerlijk voor een vol hoofd, wanneer je chaos ervaart in je hoofd. Deze massage kan voor een lichaamsmassage plaatsvinden.

Hou er rekening mee dat je haar flink in de olie komt, neem een elastiekje mee of hoofddoekje om je kleding te beschermen.

Kwetsbaar

In leeftijd, in gevoel of fysieke gesteldheid

Wanneer we ons kwetsbaar voelen of wanneer we kwetsbaar zijn dan is het helend om gezien en en aangeraakt te worden. Hier past vertragen, veiligheid, geborgenheid en invoelend aanraken met aandacht bij.

Kwetsbaar kan op vele lagen zijn. Emotioneel of fysiek. Daar hoort een eigen manier van massage bij, invoelend, aftastend en overeenstemmend. Het kan dus zijn dat je je kleding aanhoudt. Of dat ik je door middel van een geleide meditatie je meer in je lichaam brengt.

We bespreken samen wat prettig is voor jou, en wat je lichaam en ziel prettig vindt. Het kan zijn dat je herstellend bent van een operatie, een kindje hebt verloren in de zwangerschap. Kwetsbaar kan op vele lagen van ons menszijn voorkomen.

Dat vraag een massage op maatwerk.

Vergoeding

Een massage is een zorg voor jezelf

Mijn sessies duren ongeveer 1,5- 2  uur. Ik leef  met een massage minder op de klok en meer wat nodig is, de vergoeding blijft hetzelfde of je nu 1 uur of 2 uur bij mij bent. De ene keer zal de massage wat langer duren en de andere keer wat korter. Een eerste sessie is €85,-. Maak je gelijk een vervolgafspraak dan is deze €80,-

Bij een strippenkaart voor 5 keer krijg je 5% korting.

**Lomi Lomi Strippenkaart 3 sessies in 6 - 8 weken, €225,-** (met uitzondering van mijn vakanties)

Ben je financieel minder draagkrachtig? Kom in contact ik bied sessies aan voor een gereduceerd tarief.

Stel hier je vraag!