Door aanraking en woord weer in contact komen met je lijf en hoofd.

Alkmaar

Door aanraking en woord weer in contact komen met je lijf en hoofd.

Alkmaar

Ik had het nodig

Dit is de derde keer dat ik bij Coby geweest ben voor een massage. En nu voel ik de kracht van vaker komen. Ik zak dieper in de tafel, en dieper in mijn lijf. Er was even chaos in onze thuissituatie en op de tafel merkte ik hoeveel inpact dat had, het zat in mijn schouders en billen en benen. De massage was datgene wat ik noddig heb.  Dank Coby, het is special dat jij er bent. 

Liefs,

San

San

In Blijde Verwachting

Ik ben bij jou gekomen omdat ik een kindje in mijn buik heb. Daarnaast is mijn moeder overleden toen ik jong was. Nu merk ik weer even dat ze er echt niet is. Door jou massages krijg ik meer contact met het meisje in mijn buik. En voel ik mij verbonden met mijn moeder.

Patricia

In de auto dacht ik op een gegeven moment: “ de dood is ook mooi, heeft iets goed iets moois. De grootste angst te verliezen is gebeurd en ik heb ze nu wel bij me voor altijd en bij mijn miskraam voel ik daar nu ook dankbaarheid bij. Ik zal hem niet zien opgroeien hier fysiek op aarde. Maar hoe dichtbij en sterk ik de nabijheid voel en sterk ik me daardoor voel dat is zoveel groter.”

Voelt zo. Ook heeeel kak 😉 wanneer geconfronteerd met of in een andere vibe, etc 😱😭🙈. Maar het overstijgt, met de “juiste” focus. En bij het verlies van het tweede vruchtje komt/ is daar ook en of met de tijd kan ik haar ook zo bij me voelen.

Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen 🙈. Je werkt op zo veel verschillende niveaus en zo authentiek dat heb ik echt nog nooit zo meegemaakt en ook elke keer weer ervaren (Verdient meer en of betere woorden maar deze zijn even die ik heb.)

Zie deze woorden maar als een soort “verjaardagskaartjes” die je in de brievenbus vind. Daar hoef je niet op te reageren en mag/ kun je mee doen wat je wilt, niemand die het ziet. En of indien je dat wilt op een plekje zetten in je hart en op een kamer in je hoofdkantoor. 😎🫂❤️🙏🏻🥂🎊❤️

Nenien

ik ben een tijdje terug bij Coby geweest voor een heerlijke bijzondere anders dan anders massage geweest ❤️
Het is geen standaard massage ze gebruikt verschillende technieken om je geliefd te voelen ❤️warmte te voelen ❤️ ontspannen te voelen❤️ om gewoon te mogen voelen ❤️ het gevoel dat gevoel er gewoon mag zijn ❤️ wat een mooi lief zeldzaam mens
Lidy

Coby is een natuurkrachten die mij diep naar binnen kan begeleiden.

Hans

Dansklooster retraite

Ik draag mijn leven lang een soort zwaarte met me mee. Is dat rouw? Ik weet het niet. Wat ik wél weet, is dat Coby een veilige plek biedt, waar alles er mag zijn. Via zachte, langzame aanraking voelen wat er bovenkomt.
Ik ben nu twee keer geweest. De eerste keer kwamen tranen, zonder te weten waarom. Maar dat ik me niet hoefde in te houden, voelde als een cadeau aan mezelf.

De tweede keer zakte ik vooral weg in ontspanning. Dat hielp me herinneren dit geen truc is om van een emotie af te komen, maar eerder een plek waar het veilig is om ze te verwelkomen, wat het ook is. Coby liet me landen in mijn lijf en moedigde me aan om te zeggen wat ik nodig had.

Koosje

Ik zie de kracht van Coby als verbindend. Ze beweegt vanuit deze verbinding en doet dit op een voor mij authentieke manier. Ik begrijp haar woorden en haar bewegingen. Ze ziet waar ze kan versterken en nodigt uit om hetzelfde te doen. Het is fijn om haar te ontmoeten. Ik merk dat dit mij positief bekrachtigt.

Carolien

De rust, de zekerheid (Coby, jouw stem is fijnnnn!). Ik voelde me ontvangen in totale acceptatie. 

Coby je bent zacht en humorvol en een aanwezigheid die precies goed is. 

Lisette

Dansklooster retraite

Goedemorgen Coby, hartelijk dank voor de liefdevolle behandeling gisteren.

Aandacht (toewijding), Zijn, zorgvuldigheid. Ik voel me dankbaar en blij dat ik bij je geweest ben.
Rustig, stil erna en goed thuisgekomen. Voor negenen ben ik gaan slapen en heb ruim 11 uur, zonder wakker worden, diep geslapen (voor mij heel uitzonderlijk tijdstip en duur). Stroomt en voelt kalm in mijn lijf en geest nu.
Dankjewel voor support!
Had ik al bij je aangegeven, graag binnenkort een vervolgafspraak.

Mooie dag ☀️, H

H

Lieve Coby,

Dank je wel voor jouw ondersteuning bij het terugkomen bij en aandacht geven aan mijn kern.

De pudding heeft haar vorm gevoeld.  Het is mooi hoe jij onverstaanbare woorden concreet kan maken.

Jaan

Een massage van Coby als je rug vast zit is niet alleen goed voor je rug 😉
‘Wat heb je nodig?’ vraagt ze.
En omdat je bij Coby op je gemak bent geef je daar tot je eigen verbazing precies het goede antwoord op.

karin

Al vele jaren kom ik bij Coby voor een massage.
Wat ben ik blij dat haar praktijk weer open is.
Ze neemt de tijd, luistert naar jouw wensen, is een heel fijn persoon en masseert geweldig, op een verwarmde massage tafel.

Anneke

Na een periode van overbelasting zocht ik naar een manier van leven waarbij ik me meer bewust werd van mijn grenzen.

Voor de ander zorgen was een kwaliteit geworden waar ik prijzen mee kon winnen, voor mezelf zorgen ging me minder goed af. Met Coby spreek ik ongeveer een keer in de maand af voor een ontspanningsmassage.

Dat zorgt voor diepe rust en soms een verrassende ontknoping van spieren die daarom vragen.

Het is heel ondersteunend in het proces van de tijd en de ruimte nemen om naast een actief leven ook weer tijdig tot mezelf te komen.

December 2023, 

Marieke

Coby: Jij kan mij de ruimte bieden om wat er is te laten zijn, zonder oordeel, zacht, liefdevol.

Joseph

Dansklooster retraite

 Coby neemt alle tijd voor je en voor de massage. Van te voren kun je aangeven waar je behoefte aan hebt. Bij mij begon ze eerst met klankschalen. Ik merkte meteen dat ik meer in mijn lichaam kon zakken. Daarna heeft ze me heerlijk gemasseerd. Het was één flow aan bewegingen waaraan ik me heerlijk kon overgeven. Super fijn, genieten en ontspannend!

Erika

De kracht van Coby is voor mij dat steeds aanwezig is vanuit warmte, aandacht en verbondenheid. Op de momenten dat ik steun nodig had kreeg ik die ook in de vorm die ik nodig had waarbij ze mij heel goed naar me keek.

Ik voelde me met al m’n bagage heel welkom en dat heb ik nodig om de aanval op m’n monster ter heropenen. Het was heel fijn dat ik de ruimte kreeg om er vol in te gaan en dat m’n ontdekkingen er mochten zijn. En ik vind het heel knap dat Coby mij m’n proces laat gaan en het juiste moment kiest om in te grijpen door te zien wat ik nodig heb.

Ans

Danskloosterretraite

hai! Tot sept heb ik massageluwe weken!