BodyRituals

Maak een afspraak

 

Kennen wij elkaar nog niet?
Dan hebben we eerst app/ mail contact. (klik op het groene bolletje rechts onderin) om te appen en coby@rituelencentrum.nl om te mailen.
Zijn we bekenden van elkaar app dan wanneer je kunt. Fijn je weer te zien.

Ik neem ruim de tijd voor een sessie. Hierin kun je rustig aankomen en bijkomen. Na de massage krijg je ongeveer 10 minuten na lig tijd. Eigenlijk is deze tijd net zo belangrijk als de massage zelf.

Het is de ruimte om te landen en na te voelen.

Drink na de massage voldoende water en kijk of je niet zoveel in je agenda hebt die dag…

Vergoeding

Een massage is een zorg voor jezelf

Mijn sessies duren ongeveer 1,5- 2  uur. Ik leef  met een massage minder op de klok en meer wat nodig is, de vergoeding blijft hetzelfde of je nu 1 uur of 2 uur bij mij bent. De ene keer zal de massage wat langer duren en de andere keer wat korter. Een eerste sessie is €85,-. Maak je gelijk een vervolgafspraak dan is deze €80,-

Bij een strippenkaart voor 5 keer krijg je 5% korting.

**Lomi Lomi Strippenkaart 3 sessies in 6 - 8 weken, €225,-** (met uitzondering van mijn vakanties)

Ben je financieel minder draagkrachtig? Kom in contact ik bied sessies aan voor een gereduceerd tarief.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het kan zijn dat je in een periode van je leven zit dat je financieel niet zo daagkrachtig bent om een afspraak bij mij te maken. Een paar keer per jaar geef ik voor een mimimum bedrag een sessie. Ben je niet draagkrachtig? Schroom niet en kom in contact. Hoe fijn is het om elkaar te ondersteunen.

Algemene voorwaarden

Ik ga er vanuit dat je vanuit goede trouw handelt.
Dat je niet te laat komt en mij op tijd laat weten of je wel of niet kan.

Zorg dat je geen/weinig make- up draagt. Na de massage kun je nog lekker in de olie zitten. Afdrogen kan met mijn handdoek. En de olie er lekker in laten trekken is ook heel gezond.

Sessies die op de dag zelf worden afgezegd breng ik in rekening brengen.

Je kunt contant betalen of per pin. De pin brengt extra kosten met zich mee. Wil je een factuur? Dat kan wanneer je voor een strippenkaart kiest, is het voor een losse sessie dan breng ik €5,- administratiekosten in rekening. 4 sessies betaalt.

Lomi Lomi strippenkaart. We boeken je 3 sessies in 1x in de agenda. Verzetten kan 1x. Deze kaart kun je eenmalig aanschaffen.

 

Stel hier je vraag!