Waarom een massage of sessie?
Voor wie is het geschikt en
wat helpt jou het beste?

 

Wat jij nodig hebt voel je zelf het beste.
Of weet je niet hoe je lichaam voelt?
Ben je opzoek naar rust en contact met  je lichaam? Met je hoofd?
Ben je meer een denker en minder een voeler?
En zou je wat meer willen voelen?
Of is het een balans van beide.

Mensen komen om heel verschillende redenen bij mij, de gemeenschappelijke deler is zelfzorg. Of je nu aan het verhuizen bent, zwanger bent, in rouw of  je vind massage gewoon heerlijk. Een sessie bij mij brengt je even in een tijdloosheid.

Wanneer jij een holistische massage boekt, dan stem ik met jou af wat je nodig hebt. Ik volg na het gesprek mijn ritme en gevoel. Het kan zijn dat ik er een klankschaal of stemvork bij pak. Het kan ook zijn dat ik deep tissue technieken toe pas. Jij vertelt het mij in woorden, jouw lichaam in stilte.

Hoe ziet een sessie er ongeveer uit? Dat lees je hier.

 

 

Waarom mensen bij mij komen

🤚🏼Zere schouders, nek, rug

🤲🏽 Het is fijn en ontspannend

🤚🏼Omdat je in een rouwproces zit

🤲🏽 Je het fijn vindt om aangeraakt te worden

🤚🏼Omdat het zelfzorg is

🤲🏽 Vermoeid lichaam

🤚🏼 Vol hoofd

🤲🏽 Beter in je lichaam voelen

🤚🏼 Burn out (en herstel van..)

🤲🏽 Werkstress

🤚🏼 Slecht slapen

🤲🏽 Ter ondersteuning van een specialist

🤚🏼 Herstel na ziekte

🤲🏽 Persoonlijke ontwikkeling

Holistische Massage

Voor balans tussen lichaam en geest

Bij een holistische massage gaat het om de balans tussen lichaam en geest, je kunt spieren hebben die om aandacht vragen of een hoofd wat om rust vraagt.

Ik masseer je hele lichaam, tenzij jij anders hebt aangegeven.  Een holistische massage duurt ongeveer 1-1,5 uur. Na de massage voel je dat je spieren rustiger zijn, er is meer ontspanning in je lijf en in je hoofd. Tijdens de massage kunnen verschillende technieken langskomen. Deep tissue, skin rolling, streching and relaxing.

Ik kan gebruik maken van massagecups, van bamboe. De grootste vraag is, wat heb jij nodig op dit moment?

Hoe dan ook, je zult als een ander mens mijn praktijk verlaten.

Ben je benieuwd? klik op het groene bolletje en stuur mij een bericht.

Hoofd, nek schouder massage

Een massage voor je hoofd, je haar geeft rust en is voedend

In Engeland heb ik Indian Head massage geleerd, hierbij masseer ik je hoofd, je haar, je hoofdhuid, gezicht nek en schouders. Je haren worden flink in de olie gezet. Deze massage is heerlijk voor een vol hoofd, wanneer je chaos ervaart in je hoofd. Deze massage kan voor een lichaamsmassage plaatsvinden.

Hou er rekening mee dat je haar flink in de olie komt, neem een elastiekje mee of hoofddoekje om je kleding te beschermen.

Kwetsbaar

In leeftijd, in gevoel of fysieke gesteldheid

Wanneer we ons kwetsbaar voelen of wanneer we kwetsbaar zijn dan is het helend om gezien en en aangeraakt te worden. Hier past vertragen, veiligheid, geborgenheid en invoelend aanraken met aandacht bij.

Kwetsbaar kan op vele lagen zijn. Emotioneel of fysiek. Daar hoort een eigen manier van massage bij, invoelend, aftastend en overeenstemmend. Het kan dus zijn dat je je kleding aanhoudt. Of dat ik je door middel van een geleide meditatie je meer in je lichaam brengt.

We bespreken samen wat prettig is voor jou, en wat je lichaam en ziel prettig vindt. Het kan zijn dat je herstellend bent van een operatie, een kindje hebt verloren in de zwangerschap. Kwetsbaar kan op vele lagen van ons menszijn voorkomen.

Dat vraag een massage op maatwerk.

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi

Een Lomi Lomi massage ritueel met warme olie voor rust in je hoofd

Stap  in de wereld van Lomi Lomi, waar heling, voorspelbaarheid en diepe ontspanning samenkomen. Dit eeuwenoude massageritueel voelt voor mij als een dans vol gebed rondom de tafel. Ervaar langdurige strijkbewegingen die ritme, warmte en harmonie combineren.

Bij Lomi Lomi word je van top tot teen gemasseerd. Tijdens de massage komt je geest tot rust en stress wordt makkelijker losgelaten. Je spieren ontspannen, je mind kalmeert en je zenuwstelsel ontspant zich; het is een verzorging voor je ziel.

De kracht van Lomi Lomi komt voort uit herhaling. Mijn advies is om niet slechts één sessie te boeken voor de ervaring. Wil je er echt van profiteren? Boek dan meerdere sessies achter elkaar. Je zult merken dat je steeds dieper ontspant. (Je kunt een speciaal Lomi Lomi pakket boeken)

Na de massage voel je je warm en volledig in balans. Als je graag een Lomi Lomi-massage wilt ontvangen, hebben we waarschijnlijk al eerder samengewerkt of hebben we een klik gehad tijdens een gesprek.

Een Lomi Lomi-massage is een intense en heerlijke ervaring.

Ik heb zowel de basis- als de gevorderde Lomi Lomi-cursus gevolgd bij Lotte Kaptijn. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar haar website. Hier kun je haar website vinden. 

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage…hier kom je tot rust, een weldaad voor je lichaam

zwanger

Wanneer je zwanger bent is een massage super fijn om te ontvangen. Er wordt veel van je gevraagd, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Alles groeit in je lijf en je leven zal voorgoed van kleur veranderen. Door mijn intense en brede opleiding geef ik jou de massage die bij jou, in jou fase van je zwangerschap, past. Dit kan op de tafel, mat of massagestoel zijn. Of op een waterkussen. Ik heb bij Suzanne Yates in Bristol (Engeland) en bij Coby de Jong in Den Haag mijn opleidingen gevolgd. Beide zijn het op hun eigen manier pionieers in het geven van zwangerschapsmassages.

Sound Healing

soundhealing, door trillingen van de schalen kom je tot rust

klankschalen

Of Soundhealing. Je ligt aangekleed op de tafel of mat. Ik bespeel de klankschalen rond je lichaam en zet ze op je lichaam bijvoorbeeld je rug. Ik heb een aantal verschillende instrumenten die ik zal bespelen. Door de trillingen komen er dingen los. Onnodige gedachtes, blokkades. Na het klankband voel je je compleet en weer in balans.

Vergoeding

Een massage is zorg voor jezelf

Mijn sessies duren ongeveer 1,5- 2  uur. Ik leef  met een massage minder op de klok en meer wat nodig is, de vergoeding blijft hetzelfde of je nu 1 uur of 2 uur bij mij bent. De ene keer zal de massage wat langer duren en de andere keer wat korter.

Ben je financieel minder draagkrachtig? Kom in contact ik bied sessies aan voor een gereduceerd tarief.

Eerste sessie
€90,-

Holistische massage, Lomi Lomi, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage

Vervolgafspraken
€85,-

Holistische massage, Lomi Lomi, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage

Massage 60 minuten
€70
Massage kaart voor 5 sessies
€385,-

Deze kaart kun je delen met je geliefdes. Er zit geen tijdsduur op.

Lomi Lomi 3 sessies in 6-8 weken
€225,-

3 Lomi Lomi sessies in 6-8 weken, met uitzondering van de vakanties

Lichaamsgerichte begeleiding bij een verlieservaring
€425,-

Dit is het traject wat we samen aangaan na een kennismaking. Een traject gaat in stapjes. We bekijken per 5x of we verlengen of afronden of even pauze nemen.

hai! Tot sept heb ik massageluwe weken!