BodyRituals

Waarom een massage of sessie?
Voor wie is het geschikt en
wat helpt jou het beste?

 

Wat jij nodig hebt voel je zelf het beste.
Of weet je niet hoe je lichaam voelt?
Ben je opzoek naar rust en contact met  je lichaam? Met je hoofd?
Ben je meer een denker en minder een voeler?
En zou je wat meer willen voelen?
Of is het een balans van beide.

Mensen komen om heel verschillende redenen bij mij, de gemeenschappelijke deler is zelfzorg. Of je nu aan het verhuizen bent, zwanger bent, in rouw of  je vind massage gewoon heerlijk. Een sessie bij mij brengt je even in een tijdloosheid.

Wanneer jij een holistische massage boekt, dan stem ik met jou af wat je nodig hebt. Ik volg na het gesprek mijn ritme en gevoel. Het kan zijn dat ik er een klankschaal of stemvork bij pak. Het kan ook zijn dat ik deep tissue technieken toe pas. Jij vertelt het mij in woorden, jouw lichaam in stilte.

Hoe ziet een sessie er ongeveer uit? Dat lees je hier.

 

 

Waarom mensen bij mij komen

🤚🏼Zere schouders, nek, rug

🤲🏽 Het is fijn en ontspannend

🤚🏼Omdat je in een rouwproces zit

🤲🏽 Je het fijn vindt om aangeraakt te worden

🤚🏼Omdat het zelfzorg is

🤲🏽 Vermoeid lichaam

🤚🏼 Vol hoofd

🤲🏽 Beter in je lichaam voelen

🤚🏼 Burn out (en herstel van..)

🤲🏽 Werkstress

🤚🏼 Slecht slapen

🤲🏽 Ter ondersteuning van een specialist

🤚🏼 Herstel na ziekte

🤲🏽 Persoonlijke ontwikkeling

Holistische Massage

Voor balans tussen lichaam en geest

Bij een holistische massage gaat het om de balans tussen lichaam en geest, je kunt spieren hebben die om aandacht vragen of een hoofd wat om rust vraagt.

Ik masseer je hele lichaam, tenzij jij anders hebt aangegeven.  Een holistische massage duurt ongeveer 1-1,5 uur. Na de massage voel je dat je spieren rustiger zijn, er is meer ontspanning in je lijf en in je hoofd. Tijdens de massage kunnen verschillende technieken langskomen. Deep tissue, skin rolling, streching and relaxing.

Ik kan gebruik maken van massagecups, van bamboe. De grootste vraag is, wat heb jij nodig op dit moment?

Hoe dan ook, je zult als een ander mens mijn praktijk verlaten.

Ben je benieuwd? klik op het groene bolletje en stuur mij een bericht.

Hoofd, nek schouder massage

Een massage voor je hoofd, je haar geeft rust en is voedend

In Engeland heb ik Indian Head massage geleerd, hierbij masseer ik je hoofd, je haar, je hoofdhuid, gezicht nek en schouders. Je haren worden flink in de olie gezet. Deze massage is heerlijk voor een vol hoofd, wanneer je chaos ervaart in je hoofd. Deze massage kan voor een lichaamsmassage plaatsvinden.

Hou er rekening mee dat je haar flink in de olie komt, neem een elastiekje mee of hoofddoekje om je kleding te beschermen.

Kwetsbaar

In leeftijd, in gevoel of fysieke gesteldheid

Wanneer we ons kwetsbaar voelen of wanneer we kwetsbaar zijn dan is het helend om gezien en en aangeraakt te worden. Hier past vertragen, veiligheid, geborgenheid en invoelend aanraken met aandacht bij.

Kwetsbaar kan op vele lagen zijn. Emotioneel of fysiek. Daar hoort een eigen manier van massage bij, invoelend, aftastend en overeenstemmend. Het kan dus zijn dat je je kleding aanhoudt. Of dat ik je door middel van een geleide meditatie je meer in je lichaam brengt.

We bespreken samen wat prettig is voor jou, en wat je lichaam en ziel prettig vindt. Het kan zijn dat je herstellend bent van een operatie, een kindje hebt verloren in de zwangerschap. Kwetsbaar kan op vele lagen van ons menszijn voorkomen.

Dat vraag een massage op maatwerk.

Lomi Lomi Massage

Een massage ritueel met warme olie voor rust in je hoofd 

Welkom in de Wereld van Lomi Lomi, Lomi Lomi heeft de kracht van voorspelbaarheid en herhaling in zich. Het is een eeuwenoude dans rond de tafel. Je ervaart lange aanwezige strijkingen waar ritme en kadans samenkomen. Je hoort de muziek die erbij past, uit Hawai. Je wordt van top tot teen aangeraakt. Na de massage voel je je warm en weer compleet. Wil je graag een lomi lomi masasge ontvangen? Dan heb je al een keer een massage ontvangen van mij, we kennen elkaar goed of we hebben een klik via de telefoon.. Een Lomi Lomi massage is een intense ervaring. Ik heb mijn Lomi Lomi opleiding bij Lotte Kaptijn gevolgd. Hier kun je lezen wat Lomi Lomi is… Ik kan het zelf niet beter uitleggen.

Zwangerschapsmassage

Hier kom je tot rust, een weldaad voor je lichaam

Wanneer je zwanger bent is een massage super fijn om te ontvangen. Er wordt veel van je gevraagd, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Alles groeit in je lijf en je leven zal voorgoed van kleur veranderen. Door mijn intense en brede opleiding geef ik jou de massage die bij jou, in jou fase van je zwangerschap, past. Dit kan op de tafel, mat of massagestoel zijn. Of op een waterkussen. Ik heb bij Suzanne Yates in Bristol (Engeland) en bij Coby de Jong in Den Haag mijn opleidingen gevolgd. Beide zijn het op hun eigen manier pionieers in het geven van zwangerschapsmassages.

Sound Healing

Door trillingen van de schalen kom je tot rust

Of Soundhealing. Je ligt aangekleed op de tafel of mat. Ik bespeel de klankschalen rond je lichaam en zet ze op je lichaam bijvoorbeeld je rug. Ik heb een aantal verschillende instrumenten die ik zal bespelen. Door de trillingen komen er dingen los. Onnodige gedachtes, blokkades. Na het klankband voel je je compleet en weer in balans.

Vergoeding

Een massage is een zorg voor jezelf

Mijn sessies duren ongveer 1,5  uur. Ik leef  met een massage minder op de klok en meer wat nodig is,  de prijs blijft hetzelfde of je nu 1 uur of 2 uur bij mij bent. De ene keer zal de massage wat langer duren en de andere keer wat korter.  Een sessie kost €80,-.  Maak je gelijk een vervolgafspraak dan is deze €75,-

Een strippenkaart voor 4x is €292,-

Ben je financieel minder draagkrachtig? Kom in contact ik bied sessies aan voor een gereduceerd tarief.

Stel hier je vraag!